Kvadro Izsmidzināms pelējuma tīrīšanas līdzeklis 700ml

Cena bez PVN: 4.43 €

Cena ar PVN: 5.36 €

Apraksts

Produkts, ieteikumi un receptes

  • Efektīvi un ātri likvidē pelējuma sēnītes traipus no apmetuma sienām, flīzēm un to šuvēm, tualetes podiem un izlietnēm, plastikāta dušas aizkariem, baseiniem. Regulāri lietojot aizkavē jaunas pelējuma sēnītes veidošanos. Aktīvā formula ar hloru dezinficē un iznīcina nepatīkamas smakas.

    Derīgs līdz / Partijas Nr.: skatīt uz iepakojuma.

Sastāvdaļas

  • anjonu virsmaktīva viela < 5%, nātrija hipohlorīts < 5% (1,8 %), alkil (C12-16) dimetilbenzilamonija hlorīds (ADABAC/BKC(12-16)) < 5% (0,05 %)

Instrukcija

  • Tīrīšanas līdzeklim ir balinoša iedarbība, tādēļ ja neesat pārliecināts, vispirms to izmēģiniet mazāk pamanāmā vietā. Pagrieziet smidzinātāja galviņu “ON” pozīcijā. Uzsmidziniet tieši uz tīrāmās virsmas no 5-10 cm attāluma un ļaujiet iedarboties 30 min. Ja pelējuma traipi ir noturīgi, atkārtojiet procedūru. Ja iespējams, paberziet tīrāmo virsmu ar cietu birstīti. Pēc tam apstrādāto virsmu nomazgājiet ar ūdeni un tīru sūkli. Lietošanas laikā strādāt aizsargcimdos un nodrošināt labu telpas ventilāciju. Nelietot uz visu veidu metāliem (alumīnijs, nerūsējošais tērauds, bronza, varš, zelts, misiņš, sudrabs u.c.), porainas virsmas, lakotām/krāsotām virsmām, dekoratīvo apmetumu, krāsainiem tekstilizstrādājumiem, vilnas, zīda, ādas, mākslīgās ādas, koka, linoleja, gumijas.

Tilpums: 700ml